Ofereixi a més usuaris solucions personalitzades que cobreixin les seves necessitats actuals i futures


• Un sistema complert i integrat: la família ConnectLine és la solució que ofereix més oportunitats de connectivitat en un únic sistema integrat. 

 

• Fàcil d'utilitzar: la forma d'utilitzar ConnectLine és senzilla i intuitiva, garanteix un funcionament immediat i pot adaptar-se a les necessitats individuals.

 

• Maximitza els beneficis dels audiòfons: la tecnologia inal·làmbrica de ConnectLine és 100% compatible amb els audiòfons Oticon i milloren notablement diverses experiències d'escolta i comunicació. Per exemple, les converses per telèfon mòbil o fixe, la comunicació individual, veure la televisió, escoltar música, chatejar per videoconferència i molt més.

 

• Basat en l'experiència: Oticon és pioner en solucions de connectivitat. Aquesta és la segona generació de l'innovador sistema ConnectLine que es va presentar fa cinc anys i que, ara, s'ha enriquit tenint en compte testimonis i experiències d'usuaris reals.


STREAMER PRO


El nou Streamer Pro és el cor del sistema ConnectLine i és sinònim de control absolut. No només dels canvis de programa i de volúm dels audiòfons, sinó de tot tipus de fonts sonores de informació, oci i comunicació. 

 

El Streamer Pro s'assembla molt a un elegant reproductor de MP3, permet accedir fàcilment a telèfons fixes i mòbils, ordinadors portàtils, televisors i reproductors de MP3. El Streamer capta el senyal d'audio i ho envia directament a les orelles, convertint un parell d'audiòfons en uns petits auriculars inal·làmbrics. Al no existir un retard perceptible en la transmissió, els senyals d'audio queden perfectament sincronitzats amb les imatges visuals. Això suposa una diferència enorme quan l'usuari veu la televisió, utilitza l'ordinador, etc.

 

El Streamer Pro és un sistema totalment integrat el qual ha estat sotmès a diverses proves exhaustives per tal de satisfer als usuaris d'audiòfons, amb l'objectiu de fer la seva vida diària més còmode. El Streamer Pro es porta penjat al coll i té tres botons específics per a les funcions principals: telèfon, televisió i micròfon.

 

Aquest ofereix:

 

• Bateria de llarga durada: fins a 8 hores de transmissió. Perfecte per a un dia complert d'ús.

 

• Disseny compacte i de fàcil utilització: amb cantonades de goma texturitzada, per a que la manipul·lació sigui senzilla i l'agafada més còmode.

 

• Forma d'utilitzar intuïtiva: disposa de tres botons que permeten seleccionar i activar a l'instant l'aplicació que es requereixi en cada moment.

 

• Connexions per a un màxim de fins a 8 dispositius: per exemple, telèfons mòbils, reproductors de MP3, ordinadors, etc.

 

• Compatibilitat: Streamer pro és compatible amb tots els audiòfons inal·làmbrics d'Oticon i amb tots els dispositius ConnectLine, per a simplificar al màxim qualsevol actualització.

 

Streamer Pro es porta penjat al voltant del coll i és la clau que dona accés al sistema ConnectLine. Es pot transmetre pràcticament qualsevol font d'audio del StreamerPro als audiòfons, utilitzant una connexió inal·làmbrica Bluetooth o un cable amb un connector mini connector.


STREAMER PER A NENS


Amb Streamer els nens poden utilitzar els telèfons mòbils amb la mateixa facilitat que qualsevol altre persona. S'ha acabat allò de subjectar el telèfon en un angle incòmode per por al feedback. Amb Streamer de ConnectLine per a la família pediàtrica, només s'ha de clicar un botó per a que el senyal arribi de forma inal·làmbrica directament als dos audiòfons. 

 

Com s'ha explicat abans, al no existir un retard perceptible en la transmissió, els senyals d'audio queden perfectament sincronitzats amb les imatges visuals. Això suposa una diferència enorme quan el nen veu la televisió o juga amb una consola.

 

El Streamer també es pot utilitzar com a mando a distància en els audiòfons pediàtrics, una funció que els pares trobaràn especialment útil. Funciona inclús quan el control de volúm o el botó de programa es troben deshabilitats en l'audiòfon (per evitar canvis accidentals o manipulació indeguda).


Streamer Pro com a mando a distància


Quan vostè utilitza Streamer Pro com a mando a distància personal, resulta més fàcil que mai canviar el programa de l'audiòfon o regular el volúm. Amb només apretar un botó, podrà gestionar els programes i ajustar el volúm, de forma senzilla i discreta.

 

UN MANDO A DISTÀNCIA PER A CONTROL·LAR ELS AUDIÒFONS

 

Utilitzi Streamer Pro com a mando a distància per als seus audiòfons. Podrà accedir a audiòfons petits i discrets. Encara que el seu model no tingui botons, amb Streamer Pro pot ajustar-lo manualment.

 

Vostè tria quin serà l´ús que vol donar-li al seu Streamer Pro. Si el que busca és un mando a distància intuitiu i fàcil d'utilitzar, Streamer Pro és la solució perfecta. Totes les altres coses que pot fer queden desactivades. Si, més endavant, vol més funcionalitat, per exemple veure la televisió o parlar per telèfon, es poden afegir noves aplicacions immediatament. No ha de canviar de dispositiu. Pot continuar utilitzant el Streamer Pro, al que ja estarà acostumat i que és totalment fiable.

 

COM FUNCIONA

 

Sempre discret i senzill. Per a regular el volúm dels seus audiòfons o per a canviar de programa, només té d'apretar un botó en el seu Streamer Pro.


ConnectLine Microphone (MICRÒFON)


Amb la funció de micròfon ConnectLine, per fi podrà participar i relacionar-se de forma activa amb el món exterior. Permet disfrutar de converses personals en mig de la multitud.

 

Les situacions auditives complicades, com els ambients sorollosos o plens de gent, solen dificultar molt la comunicació als usuaris d'audiòfons. El micròfon ConnectLine canvia radicalment el panorama.

 

El micròfon ConnectLine és un discret micròfon que es connecta de forma inal·làmbrica al Streamer i permet a l'usuari disfrutar d'una comunicació privada amb un interlocutor en situacions d'escolta complicades. La millora de qualitat és espectacular, sobre tot en situacions en les que fins ara la conversa personal resultava molt difiícil, per no dir impossible.

 

PARLAR MENTRE ES CONDUEIX

 

Si el seu interlocutor es posa el micròfon ConnectLine, podràn conversar mentre es concentra en la conducció. El micròfon transmet la veu del seu interlocutor als audiòfons de forma inal·làmbrica. Escoltarà un so clar i directe, i no haurà de mirar al seu acompanyant.

 

COM FUNCIONA

 

El seu interlocutor porta un discret micròfon. El micròfon es connecta de forma inal·làmbrica al Streamer Pro i vostè rep directament en els seus audiòfons la veu del seu interlocutor, alta i clara.

 

El micròfon ConnectLine recull la veu del seu interlocutor, filtra el soroll de fons i es transmet directament al Streamer, amb un radi d'acció de fins a 15 metres.


ConnectLine Phone (TELÈFON FIXE)


Oblidis de corre a agafar el telèfon, no perdi les seves trucades i no es preocupi pel feedback.

 

L'adaptador de telèfon ConnectLine el·limina les barreres de la comunicació telefònica i permet parlar i escoltar a la família i als amics amb absoluta facilitat i claredat.

 

COMUNICACIÓ SENZILLA

 

Amb l'adaptador de telèfon ConnectLine, perdres una trucada important o detalls essencials no tornaran a ser font de preocupació. ConnectLine transforma els audiòfons en uns auriculars inal·làmbrics d'ús domèstic, gràcies al micròfon integrat en el Streamer Pro.

 

COM FUNCIONA

 

L'adaptador de telèfon s'instal·la en paral·lel amb el telèfon fixe de casa (pot haver un terminal o varis). Cada vegada que rebi una trucada, escoltarà un avís en els seus audiòfons. Si apreta el botó de telèfon del Streamer, despenjarà i començarà a rebre el so en els audiòfons.

 

Com que aquesta solució inal·làmbrica funciona fins a 30 metres, els usuaris poden atendre les trucades pràcticament desde qualsevol part de la casa, sense necessitat d'apropar-se al telèfon fixe.


ConnectLine Mobile (TELÈFON MÒBIL)


Parli comodament pel mòbil de forma clara, segura i sense complicacions. Streamer Pro l'ajuda a fer i rebre trucades en el seu telèfon mòbil.

 

Cada vegada utilitzem més les comunicacions mòbils, no obstant, a alguns usuaris els resulta difícil o inclús impossible utilitzar un telèfon mòbil.

 

ConnectLine ho canvia tot. Com el so es transmet des de el telèfon mòbil als audiòfons, el·limina per complet les barreres tradicionals.

 

MILLORI LA COMUNICACIÓ MENTRE CONDUEIX

 

Streamer Pro ofereix connectivitat en mode mans lliures amb el telèfon mòbil, una funció sumament útil quan anem conduint. El sistema es troba dissenyat per fer i rebre trucades amb facilitat i sense estrés. Podrà parlar còmodament i amb total seguretat sense treure les mans del volant.

 

COM FUNCIONA

 

Quan entra una trucada, l'únic que ha de fer és pulsar un botó del Streamer per contestar. El Streamer penja d'un collar i porta incorporat un micròfon que es troba situat en tot moment aprop de la seva boca. 

 

COMPATIBILITAT

 

El Streamer es connecta a una gran varietat de telèfons mòbils amb funcionalitat Bluetooth. Consulti compatibilitat al següent enllaç: 

 

http://www.oticon.es/support/mobile-phones/connectline-mobile/recommended-mobile-phones.aspx  


ConnectLine Office (TELÈFON D'OFICINA)


Ara, hi ha una forma més senzilla d'utilitzar el telèfon a la feina. La solució per a telèfons d'oficina Connectline converteix els seus audiòfons en un kit de mans lliures inal·làmbric per a parlar per telèfon en l'oficina.

 

COM FUNCIONA

 

El kit per telèfon d'oficina ConnectLine combina dos tecnologies inal·làmbriques: l'adaptador de telèfon ConnectLine i una caixa UI de comunicació del fabricant Sennheiser. Conjuntament, aquests elements transformen els seus audiòfons en un kit de mans lliures inal·làmbric per telèfons digitals d'oficina.

 

Aquesta solució és compatible amb un gran número de telèfons digitals d'oficina.

 

Pot connectar-se de forma inal·làmbrica o utilitzar una connexió directa de cable.

 

COMPATIBILITAT

 

És compatible amb un gran número de telèfons digitals d'oficina.


ConnectLine TV


Connect Line TV li permet disfrutar de la televisió al volúm preferit sense perdres trucades telefòniques importants de familiars o amics.

 

Amb l'adaptador ConnectLine TV podrà veure les seves pel·lícules favorites amb una facilitat sense precedents.

 

Vostè control·la personalment el volúm de recepció del so del televisor a través del seu Streamer Pro. La resta de la família pot escoltar la televisió a un volúm normal.

 

Si sona el telèfon fixe o el mòbil mentre vostè escolta la televisió, escolatarà un avís i podrà acceptar o rebutjar la trucada amb només apretar el botó del Streamer.

 

COM FUNCIONA

 

L'adaptador ConnectLine TV es connecta a una sortida d'audio analògica o digital del televisor i transmet el so directament als seus audiòfons a través del Streamer pro. Per sentir la televisió, l'únic que ha de fer és apretar el botó de televisió del Streamer.


ConnectLine Música


Amb Streamer Pro podrà treure-li més partit a l'escolta de música i audiollibres.

 

La música és un dels grans plaers de la vida. Desperta emocions, ajuda a recordar (o a oblidar) i proporciona energia, inspiració i relax d'una manera especial.

 

Streamer Pro ofereix una connexió estable, robusta i sense problemes amb les tecnologies d'oci més populars: des de reproductors de MP3 fins a audiollibres. La música i l'audio es transmeten directament als audiòfons.

 

COM FUNCIONA

 

ConnectLine li proporciona dos formes senzilles per connectar el Streamer Pro a fonts de so i enviar el so directament als seus audiòfons, de manera que vostè pot escoltar i mantenir amb facilitat converses clares i nítides a través d'internet, de forma inal·làmbrica o mitjançant una còmode solució de cable "plug and play".


ConnectLine PC i TABLET


Amb Streamer Pro estará més aprop de les tecnologies més modernes. Els ordinadors desenvolupen un paper cada vegada més important a l'hora de connectar a persones de tot el món. Cada vegada són més les persones que els utilitzen per parlar per telèfon via intenrnet, participar en videoconferències, veure pel·lícules, buscar entreteniment, etc.

 

ConnectLine li ajuda a estar en mig de l'acció i a utilitzar l'ordinador fàcilment per a mantenir-se informat o disfrutar del seu oci.

 

COM FUNCIONA

 

El Streamer transmet el so directament als audiòfons, convertint-los en un parell d'auriculars.

 

Streamer Pro pot connectar-se a un PC o Tablet de dues formes: de forma inal·làmbrica Bluetooth o mitjançant una solució "plug and play" (USB). 


ConnectLine BOBINA D'INDUCCIÓ


Amb només pulsar un botó, la bobina d'inducció del Streamer Pro el connecta als sistemes de bucle magnètic d'inducció, del tipus dels que existeixen en teatres, sales de conferències i altres espais.

 

BOBINA D'INDUCCIÓ INCORPORADA

 

La bobina d'inducció integrada en el Streamer Pro incrementa les possibilitats d'accés als sons. Per a moltes persones, és més fàcil activar un sistema d'inducció en el Streamer Pro que en els audiòfons.

 

Ara pot triar un audiòfon més petit, sense bobina integrada, i accedir als sistemes d'inducció a través del seu Streamer Pro.

 

COM FUNCIONA

 

La bobina d'inducció s'activa amb només apretar un botó del Streamer Pro.


ConnectLine FM


Si porta un ritme de vida ple d'ocupacions i molt actiu aquesta pot ser la seva solució. Ara, els estudiants que necessitin FM poden utilitzar Streamer Pro a classe i en sales de conferències.

 

Els receptors de FM que es connecten físicament als audiòfons fan que aquests es vegin més. Ara, el receptor de FM es pot connectar al Streamer Pro, amb el que l'usuari pot disfrutar de les ventatges de la transmissió FM amb absoluta discreció. 

 

COM FUNCIONA

 

Streamer Pro té una toma integrada per Euroconnector, la qual permet connectar-la directament a un receptor de FM. A partir d'aquest moment, el senyal de FM es retransmet de forma inal·làmbrica als audiòfons. Amb adaptacions bilaterals, el so FM es transmet a ambdós audiòfons amb un únic aparell.    

 

La toma de connexions integrada és compatible amb una gran varietat de receptors FM universals, tot i que es recomana el receptor FM Amigo R2.