Oticon Amigo envia el senyal sonor directament als audiòfons del nen, millorant el seu nivell de comprensió en situacions sorolloses


El sistema FM d'oticon Amigo consta de tres components: un micròfon, un transmissor i un receptor. El micròfon capta la veu de la persona que el porta i el transmissor l'envia directament als receptors de FM, a on els audiòfons s'encarreguen d'amplificar el senyal. L'accés directe al senyal vocal permet que el nen pugui identificar millor el senyal de la parla i reduir l'esforç cognitiu d'escolta.

 


PRINCIPALS BENEFICIS


• Escoltar al professor en una aula sorollosa.

 

• Seguir indicacions durant activitats esportives o de temps lliure.

 

• Veure la televisió en família a un volúm normal.

 

• Accés senzill i discret al senyal FM a través de Streamer Pro.

 

• S'ha demostrat que l'ús de sistemes FM en la classe redueix l'esforç auditiu.


TRANSMISSORS AMIGO T30/T31


El reforç de FM que fins i tot els millors audiòfons necessiten en determinades situacions. Els transmissors AMIGO T30/T31 especials per a treballar a classe, són fàcils d'utilitzar i molt fiables.  

 

Silenciador intel·ligent

 

Cada vegada que el professor deixa de parlar, la funció de silenciador intel·ligent dels receptors Amigo redueix automàticament el soroll en el receptor. Durant aquestes "pauses", al nen li resulta més fàcil comunicar-se amb els seus companys de classe. I en el moment en que el professor torna a parlar, el silenciador es desactiva d'immediat.  

 

TRANSMISSOR T30

 

Amigo T30 és un transmissor portàtil, que porta l'usuari a sobre en entorns educatius. El transmissor també serveix com a unitat de programació i adaptació. 

TRANSMISSOR T31

 

AMIGO T31 ofereix les mateixes prestacions que el T30, més la funció d'Ensenyament en equip. L'Ensenyament en equip facilita la interacció natural quan hi ha més d'un professor en la classe. En concret, envia directament la veu de dos professors als receptors FM del nen. 

 


TRANSMISSORS AMIGO T10 i T5


TRANSMISSOR T10

 

El transmissor T10 multifunció está dissenyat per a utilitzar-lo dins i fora de l'aula. Está pensat per a que el subjecti l'oient, per a que el porti un dels dos pares, per a col·locar-lo sobre una taula o per a connectar-lo a un televisor. 

TRANSMISSOR econòmic T5 

 

El transmissor T5 és un transmissor portàtil, fàcil d'utilitzar, resistent, flexible i molt assequible. 


RECEPTORS FM A NIVELL D'ORELLA


Els receptors de FM a nivell d'orella es connecten a la part inferior dels audiòfons retroauriculars (BTE). La forma del receptor s'integra perfectament al contorn de l'audiòfon, fent que ambdós elements formin una sola unitat. Els receptors Amigo van equipats amb un LED que confirma instantàniament si el nen està reben el senyal de FM. Els podem trobar a més a més, en una gran varietat de colors, a joc amb qualsevol audiòfon.

 

Els receptors Amigo ajuden als nens a desenvolupar-se i faciliten la labor dels professors.

 

RECEPTOR R12

 

Amigo R12 és el primer receptor del món a nivell d'orella per audiòfons amb piles de tamany 312. Aquest receptor s'adapta perfectament als audiòfons BTE Safari, Agil, Chili, Acto, Ino, Get, Epoq, Vigo i Hit d'Oticon. Disponible en 13 colors a joc amb els audiòfons. 

 

RECEPTOR R1

 

Amigo R1 és un receptor multicanal estàndard. Disposa d'un euroconnector universal de 3 pols i pot utilitzar-se amb la majoria d'audiòfons BTE i implants coclears de qualsevol fabricant.

 

RECEPTOR R2

 

Amigo R2 ofereix tota la funcionalitat dels models R1, més una funció de cerca manual de canals. 

 

RECEPTOR R7

 

Amigo R7 és un receptor específic per a la família d'audiòfons Oticon Sumo. Té la mateixa funcionalitat que els receptors R2. 

 

RECEPTOR R2BA

 

Amigo R2BA és un receptor de FM per audiòfons osteointegrats Ponto d'Oticon Medical. Té la mateixa funcionalitat que Amigo R2.

RECEPTOR AMIGO STAR (TDA i TDAH)

 

Amigo Star és el receptor de FM a nivell d'orella, pensat per a nens amb audició normal i dificultats d'atenció. És un receptor de FM còmode, fàcil d'utilitzar i fiable.

 

Amigo Star ha estat dissenyat per a utilitzar-se conjuntament amb un transmissor Amigo T30/T31 o Amigo T5. No obstant pot rebre senyal FM de pràcticament qualsevol transmissor. Aquest sistema permet que el nen escolti millor la veu d'un professor situat a certa distància i millori la relació senyal-soroll. D'aquesta manera, ajuda a que el nen pugui dedicar més recursos al que més importa: aprendre.


RECEPTORS FM PORTÀTILS


Els receptors portàtils es subjecten a la roba o al cinturó. Poden utilitzar-se amb o sense audiòfons, ja que el so es pot enviar a les orelles a través d'auriculars. Alternativament, el so també pot transmetres als audiòfons utilitzant un cable i adaptador DAI. 

 

RECEPTOR R5

 

Amigo R5 és un receptor portàtil, molt fàcil d'utilitzar, resistent, flexible i molt assequible.


RECEPTORS FM DE COLLAR


Els receptors FM de collar envien el senyal FM als audiòfons a través d'una bobina d'inducció. Només cal col·locar-los el receptor al voltant del coll i activar en els audiòfons el programa de bobina d'inducció.  

 

RECEPTOR DE COLLAR ARC

 

Amigo Arc és un discret receptor FM de collar amb l'aparença d'un reproductor de MP3. És compatible amb qualsevol audiòfon que tingui bobina d'inducció, inclús amb implants coclears i audiòfons osteointegrats. El receptor de collar es connecta amb facilitat als reproductors de MP3 i ofereix una funció de reforç de baixos la qual enriqueix la qualitat del so.