Taps a mida


Protegeixi la seva audició


No és cap sorpresa descobrir que al llarg de la nostra vida estem exposats a una gran quantitat de sons a tots els nivells possibles. Els sons que sobrepassen el nivell de pressió acústica de 85 dB solen considerar-se perjudicials.

 

El que possiblement no sàpiga és que el so del trànsit dens pot tenir un nivell de pressió acústica de 85 dB o que la música a gran volúm, com ara a les discoteques o en els concerts de rock, pot arribar a un nivell de pressió acústica d'uns 100 dB.

 

L'exposició regular a sons per sobre dels 85 dB genera un dany irreversible, tot i que lo bo d'això és saber que podem protegir les nostres orelles i adoptar unes mesures senzilles per prevenir possibles danys o  empitjorar els danys. 

 

A LOGOSALUT - Centre d'Audiologia i Logopèdia podrà fer-se els seus taps a mida ja sigui per a la seva professió, per dormir o per evitar l'entrada d'aigüa. El nostre equip de professionals li assessorarà i li farà els seus taps a mida per tal d'obtenir el màxim confort i seguretat.  


TAPS A MIDA PER DORMIR


 

A LOGOSALUT - Centre d'Audiologia i Logopèdia oferim diverses opcions personalitzades amb materials confortables per tal d'aconseguir atenuar sorolls desagradables, els quals impedeixin conciliar el son amb garanties.


TAPS A MIDA PER PROFESSIONALS


A LOGOSALUT - Centre d'Audiologia i Logopèdia oferim protectors de soroll homologats fabricats a mida a partir de la toma d'impressió del conducte auditiu. Aquests incorporen un filtre el qual atenua els sons nocius per a la salut auditiva, i permeten que l'usuari no s'aïlli totalment del seu entorn proper. Això permet que pugui estar atent a les ordres o comentaris dels seus companys de feina. 


TAPS A MIDA PER PROTEGIR-SE DE L'AIGUA


A LOGOSALUT - Centre d'Audiologia i Logopèdia oferim taps de bany/natació personalitzats elaborats amb materials els quals s'adapten totalment a l'orella de l'usuari. Especialment indicats per a persones les quals acostumen a ser propenses ha agafar otitis, perforacions timpàniques, nens amb drenatges transtimpànics, etc.  


CONSELLS DE COM PROTEGIR L'AUDICIÓ


Quan sigui possible, baixi el volúm dels aparells elèctrics:

 

• A casa baixi el volúm de la televisió, la ràdio, l'equip de so o el reproductor de MP3.

 

• Redueixi el número d'aparells sorollosos que funcionen al mateix temps.

 

• Compri productes més silenciosos (compari la potència acústica: quan menor sigui millor).

 

Allunyis de la font sonora:

 

• Mantinguis el més lluny possible de la font sonora.

 

• Marxi quan el soroll sigui molt alt.

 

Porti protecció auditiva quan treballi amb equips sorollosos

 

• Utilitzi protecció auditiva sempre que li sigui possible.

 

• Quan es vegi exposat a sorolls sobtats a gran volúm (ex: un martell perforador, una explosió, etc.), tapis les orelles amb les mans o introdueixi la punta d'un dit en cada un dels conductes auditius.