Audiòfons i accessoris


L'audiòfon és un producte sanitari destinat a persones que pateixen pèrdua auditiva incrementant de forma significativa la seva qualitat de vida.

 

La pèrdua auditiva és el resultat natural de l'envelliment, tot i que també pot aparèixer de forma precoç degut per exemple a un trauma auditiu o factors hereditaris. No devem sentir vergonya ni temor, però si que ens l'hem de prendre seriosament i ser conscients de totes aquelles repercussions que aquesta pot generar, com ara l'aïllament social, afectant de forma evident a les nostres relacions amb la família i amics, a més d'altres àmbits com podrien ser el laboral, el cultural o l'accés als aprenentatges.

 

Segurament hem sentit més d'una vegada la típica frase "d'escolto però no entenc". La pèrdua auditiva fa que perdem intel·ligibilitat sonora i per tant, el fet de no discriminar bé el que es diu, sobretot en situacions en que el soroll de fons o la reverberació del lloc és elevada. És com si perdessim lletres pel camí i per tant les paraules quedessin incomplertes.

 

 

Cada adaptació és única i per tant cal un seguiment individualitzat i de qualitat per tal d'obtenir el màxim rendiment de l'audiòfon. És per això que a LOGOSALUT - Centre d'Audiologia i Logopèdia oferim la possibilitat als nostres pacients de beneficiar-se de tots els avantatges que aquests productes ofereixen. Posteriorment a una avaluació audiològica acurada, adaptem l'audiòfon que millor s'adeqüi a les necessitats de cada pacient.

 

Oferim tractaments individuals i personalitzats tant en adults com en infants.

 


Pack audiòfons LOGOSALUT


 

A LOGOSALUT - Centre d'Audiologia i Logopèdia oferim:Horaris


En hores convingudes tan de matí com de tarda.